Tegl

Som medlem af Historiske Huse kan du få rabat ved oplysning af dit medlemsnummer hos disse forhandlere. Læs mere nedenfor, hvis du vil vide mere om, hvad de kan tilbyde dig.

Er du i tvil, skal du endelig kontakte sekretariatet, så guider vi dig videre.

Nach dem

BrickHouse Aps i Sønderborg er eneforhandler i Skandinavien på Glindows håndstrøgne tegl. Vores medlemmer opnår en generel rabat på 5% for køb under 10.000 kr. og 8% for køb over 10.000 kr.

På Glindow Teglværk fremstilles specialtegl som mursten, formsten, og gulvtegl efter kundens ønske, men også alle typer af historiske, kulbrændte tagsten kan tilbydes. Stenene fremstilles i hånden og kulbrændes i deres ringovn. En ringovn der svarer til ringovnen i Nivå, hvor skorstenen er centralt placeret og indfyringen med kul sker ovenfra.

Teglværket består af to ringovne, hvoraf kun den ene bruges til produktionen. Hele teglværket fungerer som et levende museum, som er åbent for publikum. Læs mere om Glindow Teglværk.

Du er også velkommen til at kontakte BrickHouse på telefon 74433800/51153700.

Hos UNI KERAMIK får vores medlemmer 10% rabat på de klassisk danske, kulbrændte vingetegl (ca. 40x23x1,6).

UNI KERAMIK producerer/reproducerer alle slags tagtegl efter kundens ønske. Dette sker helst efter eksisterende prøvetegl, hvis ikke det er en standard-vingetegl. 

Teglværket ligger i Polen, produkterne har tyske produkt-prøveattester og 30 års garanti.

Kontakt den danske forhandler, BrickHouse, på telefon 74433800/51153700 og hør nærmere om mulighederne. Du kan også læse mere om UNI KERAMIK her.