Malervarer

Medlemmer af Historiske Huse kan få rabat ved oplysning af deres medlemsnummer hos en række forhandlere af kvalitetsmaling. Læs mere nedenfor, hvis du vil vide mere om, hvad forhandlerne kan tilbyde.

Uanset om det er huset, terrassen, stalden eller båden, der skal totalrenoveres, eller blot have en vedligeholdelse – så kan Linolie 1-2-3 levere de nødvendige malervarer og hjælpeværktøjer og hjælpe med en grundig rådgivning og vejledning.

Linolie 1-2-3 hjælper naturligvis også meget gerne med en vurdering af forventet forbrug og konkret produktvalg til din opgave. Kontakt Linolie 1-2-3 pr. telefon 48184302, linolie123@linolie123.dk eller besøg  butikken i Stenløse.

Linolie 1-2-3 tilbyder Historiske Huses medlemmer en eksklusiv rabataftale på 10 % på alle i forvejen ikke nedsatte produkter. Du får medlemsrabatten ved at indtaste din rabatkode, når du bestiller i Linolie 1-2-3’s online shop. Rabatkoden oplyses ved henvendelse til Linolie 1-2-3 (du skal oplyse dit medlemsnummer).

www.linolie123.dk

Opnå 10% rabat på køb af ikke i forvejen nedsatte malervarer hos Nørrebro Farvehandel på Jagtvej 131, København N.

Linolie & Pigment er en virksomhed, der fremstiller linoliemaling efter gamle recepter og stolte håndværkstraditioner, og handler både med private og erhverv.

Vort koncept afviger en del fra andre, da vi river pigmenterne til en pasta på trevalsen, og sælger pasta, krystalfernis og sikkativ som et “bland selv sæt” – præcis som i gamle dage.

Du kan handle direkte i webshoppen, men ønsker du personlig betjening, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller sende os en mail.

Du er også velkommen til besøge os på adressen i Øsby og kigge nærmere på produkterne. Butikken er åben for besøgende efter aftale.

Mail: info@linolie.dk
Tel: 7575 2382

Telefonen er åben hverdage 9-17, fredag til kl. 15

www.linolie.dk

KEIMFARBEN blev etableret som virksomhed i 1878 og har alle årene koncentreret sig om silikatbaserede produkter, hvorfor det i dag står som globalt førende på området.

Keim Scandinavia A/S blev grund­lagt i 1994 ved opkøb og sammen­lægning af importørerne i Danmark og Sverige, og firmaet betjener i dag hele Norden.

Foruden de mange mineralske Silikatfarver leverer KEIM Scandinavia også specialpudser til mange formål. Til fugtige kældre anbefales KEIM Seccopor der har en kraftig udtørrende effekt på grund af sine særlige porøse egenskaber. Således modvirker Seccopor at fugt stiger længere op i murværket.

KEIM Seccopor kan desuden bruges direkte på murværk, der er meget gennemfugtet, uden at der forinden skal foretages dyre tørreforanstalt-ninger. En yderligere fordel: I rum, hvor der på grund af større luftfugtighed eller dannelse af kondensvand (badeværelse, køkken, kælder) er en tendens til skimmeldannelse, virker KEIM Seccopor som en fugtregulerende buffer på væggen.

Læs mere om KEIM her.