Gulve og klinker

Som medlem af Historiske Huse kan du få rabat ved oplysning af dit medlemsnummer hos disse forhandlere. Læs mere nedenfor, hvis du vil vide mere om, hvad de kan tilbyde dig.

Er du i tvivl, skal du endelig kontakte sekretariatet, så guider vi dig videre.

PA Savværk Korinth A/S er en familiedrevet virksomhed med lange og stolte rødder solidt plantet i den Fynske muld, og har sin begyndelse helt tilbage i 1885. Virksomheden er med til at genoplive historiske bygninger med historie og traditioner, der føres videre til den næste generation.

Derfor tilbyder PA Savværk Korinth A/S Historiske Huses medlemmer en eksklusiv rabataftale med 15 % på alle produkterne fra PA Vejl. prisliste 2017.

PA Savvaerk 2PA Savværk Korinth A/S leverer primært træ fra de danske skove, men henter også træ i Europa, Nordamerika, Afrika, Rusland og dybt inde fra den sibiriske tundra. De specialiserer sig i levering af massive plankegulve i forskellige standardstørrelser samtidig med, at de kan imødekomme dine specifikke behov, da de leverer det, du skal bruge.

Dette gælder også udendørs produkter som beklædning og træ til terrassen. Derudover er de til hver en tid lagerførende i de mest efterspurgte dimensioner af blokvarer og bygningstømmer, men kontakt dem for en sikkerheds skyld og hør nærmere, gerne før du påbegynder dit byggeprojekt.

Besøg deres hjemmeside for mere information om deres produkter eller læs denne pdf. Du er også velkommen til at kontakte dem på telefon 62 65 10 09.

Siden 1993 har Gulvplanker.dk specialiseret sig indenfor import af massive gulvplanker fra det sydvestlige Tyskland. Firmaet får fremstillet gulvbrædder af høj kvalitet og forarbejder træsorten AskDouglas og Eg. Sammenlignet med et parketgulv virker gulvene imponerende med de store enkelte planker. En planke kan måle op til 40 centimeter i bredden og 13,5 meter i længden. Vores planker fremstilles af træ fra de højtliggende skove i Sydtyskland. Netop her har træerne, der er bedst egnet til gulvplanker, særlig gode vækstbetingelser.

www.gulvplanker.dk

Per Dahlberg, der er ovnsætter, har mange smukke og historiske porcelænsovne på lager. Derudover kan han levere ølandssten til rimelige priser til vore medlemmer.

Vi har for nyligt indhentet priser på en lang række typer og størrelser:

Ølandsfliser indendørs

  • Antikbehandlet og tophøvlet og børstet flise 430 x 430 x 20 mm SEK 1.850,- m2
  • Antikbørstet eller slebet overflade 400x400x12mm SEK 1.075,- per m2
  • Antikbørstet eller slebet overflade 300x300x12 mm SEK 996,- per m2
  • Gulvsokkelantikbørstet eller slebet overflade 90 x faldende længde x 12 mm SEK 171,-

Tolerance på bredde, længde og tykkelse +/- 0,8 mm.

Ex. fragt og moms ( ved dansk moms nr. beregnes ikke svensk moms).

Betaling netto i forbindelse med ordreafgivelse/bestilling.

Læs mere om produkterne på Per Dahlbergs hjemmeside.