Vindere af fotokonkurrence kåret

De første 3 vindere er:

1. Vesterbro af Susan Skree.

undefined

Billedet emmer af baggårdsnostalgi. Man fornemmer, at de mange døre på billedet har været vidne til et utal af vesterbrohistorier. På trods af billedets mange detaljer og elementer er den stramme komposition med til at sikre ro og rytme. Billedet er sørgeligt aktuelt, fordi miljøet, de gamle slagtergårde på Enghavevej i København, er på vej mod nedrivning og skal erstattes af moderne boligbyggeri.

2. Lille vindue af Anne Mette Skodborg

Dette parti fra Fanø er velkomponeret med en fin fornemmelse for de forskellige elementer, der skaber en samlet fornemmelse af et stykke bygningskultur. Det er ikke prangende eller overdekoreret, men stilfærdigt smukt. Billedet inviterer indenfor og den enkle dør danner rammen om det døre skal danne ramme om -velkomsten.

3. Detalje af Tue Bondo Arentoft

En helt anden tilgang til døren, der med høj detaljering viser et bronzehåndtag – her fra en dør på Rudolf Tegners Museum i Nordsjælland. De fine linjer og skygger skaber en stoflig kvalitet og man fornemmer følelsen af at tage om håndtaget blot ved at kaste et blik på billedet.

Se alle 5 billeder på Facebook