Kom på kulturarvsmesse i Leipzig

Når Denkmal finder sted næste gang den 8.-10. november 2018, har de knap 14.000 besøgende mulighed for, at se produkter, teknikker og udstyr som anvendes i forbindelse med renovering og istandsættelse af fredede bygninger, mindesmærker, statuer og kunstværker.

Mere end 435 udstillere fra 17 lande vil i 3 dage udstille deres produkter og serviceydelser på denne internationale messe, som også tilbyder et bredt fagprogram. 

Som håndværker, rådgiver eller materiale-leverandør indenfor kulturarvs-feltet, har du har også mulighed for at vise dine produkter, kompetencer og serviceydelser frem på denkmal – book din stand inden 31. marts 2018 og få rabat på standprisen.

På messen ses også mange arbejdende værksteder, hvor det gode håndværk og gamle teknikker vises i praksis.

Sideløbende kører messen MUTEC, som viser produkter og services der henvender sig til museer, biblioteker, arkiver samt kunst- og kulturinstitutioner. Se mere på www.mutec.de

Som medlem af Bygningskultur Danmarks liste over  professionelle inviteres du til at besøge messen. Gratis entrébilletter får du ved at kontakte Leipzig Messens danske repræsentant:

Standesign A/S, Elisabeth Nørgaard, tlf.: 2041 7966, info@leipziger-messe.dk

Se mere på www.denkmal-leipzig.de