Gratis kursus i digital markedsføring og forretningsudvikling

De historiske huses europæiske fællesorganisation European Historical Houses udbyder nu et gratis digitalt kursus i markedsføring og forretningsudvikling for ejere og forvaltere af historiske bygninger. Tilmelding starter 6. marts.

Ejer du et historisk hus, som du gerne vil gøre til en bedre forretning? Ønsker du og dine ansatte at blive bedre til at markedsføre jeres produkter og styrke jeres kommercielle og digitale ekspertiser, så er European Historic Houses gratis digitale kursus i markedsføring og forretningsudvikling måske noget for dig. Og det koster ikke en krone.

Der er tale om et såkaldt MOOC (Massive Open Online Course), der udbydes under EU-projektet HERIT. Kurset består af fire moduler, som afvikles over fire uger med en forventet arbejdsindsats på tre – fem timer pr. uge, når det passer dig.

Kurset fokuserer på kompetencer inden for forvaltning, digital kommunikation og innovative løsninger inden for kulturturisme. Hvert modul rummer såvel teoretiske som praktiske eksempler og der medfølger diplom for gennemført kursus.

Kurset er gratis, og indholdet er tilgængeligt efterfølgende. Det udbydes fra 23. maj, og  tilmelding kan ske fra 6. marts.

Læs mere om HERIT’s kursus

Se detaljeret kursusplan