Bindingsværksgård på Djursland søges

Har du en bindingsværksgård på Djursland - eller kender du nogen der har? Så kan den måske bruges i en julefilm.

 

Rasmus Frøkjær Justesen skriver:

Til optagelserne af ungdomsfilmen Malous Jul, leder vi efter den helt rigtige gård på Djursland som vores hovedroller skal bo på i filmen. Gården må meget gerne ligge naturskønt, i nærheden af skov og træer, eller vand. Den skal være idyllisk istandsat indendøre med respekt for den tidens ånd, og skal have:

– 1 længe til beboelse, herunder et værelse, der kan være børneværelse i filmen, samt en stue og et badeværelse
– 1 længe med lade, nedlagt stald eller opbevaring, som vi kan indrette til en julestue i filmen. En gildesal el. lign er også fin.
– En gårdsplads, gerne med brosten el. pigsten og hyggeligt miljø

Rent praktisk skal vi have mulighed for at leje gården i ca. 4 uger i januar/februar. Vi vil selvfølgelig betale en leje for dette, samt sørge for genhusning af gårdens beboere – enten på hotel eller under varmere himmelstrøg.

Er det mon din eller din bekendtes gård vi leder efter? Så giv os et tip med billeder af gården, gerne både inde og ude, samt kontaktoplysninger på ejer, på email rasmus@jyskfilmlocation.dk – og ender vi med at bruge den gård du tipper os om, er der et gavekort til biografen på højkant, samt selvfølgelig en invitation til filmens premiere, når den tid kommer. Alle henvendelser inden for rammen af bindingsværk og stråtækket gård i idylliske omgivelser på Djursland, som vi kan leje i 4 uger, er interessante for os i øjeblikket, så vi kan finde gården med den helt rigtige stemning til næste års julefilm til biografen 🙂

Bedste hilsner

Rasmus Frøkjær Justesen, location scout