Amal Ashur – ny kommunikationsansvarlig i Historiske Huse

Vi kan næsten ikke vente til det bliver den 1. marts, hvor Amal Ashur tiltræder stillingen som kommunikationsansvarlig i Historiske Huse.

Vi har fulgt Amal siden hun som en af de arkitektstuderende på Arkitektskolen Arhus tog til Sct Croi for at opmåle de gamle militærbarakker i Christianssted – et projekt Historiske Huse sammen med øen forsat er engageret i.  Amal blev så forelsket i øen, at hun som sit afgangsprojekt på Arkitektskolen Aarhus udviklede et projekt med en camino mellem de tidligere sukkermøller – et projekt som stadig er i gang.

Siden da har Amal været ansat som videnskabelig assistent på Arkitektskolen Aarhus, som restaureringsarkitekt på to forskellige tegnestuer og senest som bevaringsarkitekt i Aabenrå kommune. Ja, hun har ovenikøbet også forsøgt sig som selvstændig i en periode.

Med Amals brede faglighed og store gå-på-mod er vi sikker på, at vi får en kollega som både vores medlemmer og vores samarbejdspartnere kan se frem til at møde – og som ikke mindst vil berige vores sekretariat.