Indstil projekt til Renover-prisen 2020

Har du set eller været med til at udføre en renovering så god, at den fortjener at kunne kalde sig Danmarks bedste? Så kan du fra i dag indstille den til RENOVER prisen 2020.

 

Pressemeddelelse fra Realdania

 

Fra i dag kan alle indstille deres yndlingsrenovering til RENOVER prisen – uanset om du er håndværker, arkitekt, ingeniør, bygherre eller parcelhusejer. Ud over æren af at kunne kalde sig Danmarks bedste, får vinderholdet en check på 100.000 kr.

RENOVER prisen går til en renovering så eksemplarisk, at den fortjener at blive fremhævet til inspiration for fremtidige renoveringer.

”Vi er altid meget spændte på at se, hvilke renoveringer der kommer ind – og hvert år bliver vi overraskede over, hvor mange forskellige og nye typer af renoveringer, der er i Danmark. Det er vigtigt for os at få disse eksempler frem i lyset, så de kan inspirere andre. Og det er vigtigt for os at kåre Danmarks bedste, så det kan være et foregangseksempel for andre,” siger Lars Axelsen, administrerende direktør i Grundejernes Investeringsfond.

Alle typer renoveringer skal frem i lyset

Sidste år blev der indstillet 157 projekter til RENOVER prisen af vidt forskellig karakter – blandt andet en gammel postgård, som i dag fungerer som attraktive kontorlokaler, en transformerstation, der i dag er et eksklusivt hotel, og en tidligere vindmøllefabrik i Viborg, der i dag er blevet til et mekka for streetkultur for børn og unge. Parterne bag RENOVER prisen håber, at der igen i år vil komme indstillinger af mange forskellige typer renoveringer.

”Målet med RENOVER prisen er at få alle slags renoveringer frem i lyset sammen med det brede, gode samarbejde. Både renoveringen af den private bolig og renoveringen af det store kulturprojekt. Vi håber meget, at vi igen i år vil se en stor spændvidde blandt de indstillede projekter,” siger Nina Kovsted Helk, filantropidirektør i Realdania.

Ud over RENOVER prisen vil der igen i år også blive uddelt en specialpris. Specialprisen gives til et projekt, der ikke lever op til alle RENOVER prisens krav, men som på den ene eller anden måde er præget af en originalitet og kreativitet, som fortjener anerkendelse.

Du kan nemt indstille dine favoritprojekter

Du kan nemt indstille et renoveringsprojekt via hjemmesiden www.renover.dk indtil d. 1. marts 2020. De nominerede projekter til RENOVER prisen 2020 offentliggøres medio juni. Vinderholdet af både RENOVER prisen og Specialprisen kåres ved en prisfest i september 2020.