Studietur til Andalusien

22. oktober, 2018 - 27. oktober, 2018

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

OBS: Turen er overtegnet. Skriv dig på ventelisten ved at sende en mail til sekretariat@historiskehuse.dk

Kom med på studietur til Andalusien, når Historiske Huse besøger den spanske region fra d. 22. – 27. oktober 2018.

Bente Ahlefeldt er som altid vores rejseleder og hun vil tage os kyndigt igennem Andalusiens kendte og ukendte steder. Foruden besøg i private hjem, skal vi bl.a. besøge Alhambra – det største og vigtigste mauriske monument i Europa. der er bygget af maurerne mellem 1248 og 1354, da Spanien var under muslimsk styre. Borgkomplekset er 740 m langt og 220 m bredt og var både et palads, fort og borg. Sommerpaladset Generalife ligger i borg området. Siden 1984 har Alhambra været på Unescos Verdensarv liste.

Vi besøger også Cordoba, som er en af Spaniens ældste byer og grundlagt før romernes tid. Efter den muslimske erobring blev Cordoba hovedstaden i al-Andalus (det arabiske navn for den iberiske halvø).

Turen slutter med et par dage i Andalusiens hovedstad Sevilla. Sevilla er indbegrebet af spansk og andalusisk kultur. Her findes en skøn blanding af historie, solskin, flamenco og blomster over alt. Sevilla var engang en storslået romersk by, og i dag er det en af de historisk mest interessante byer i Spanien. Den har været en af Europas vigtigste havnebyer og maurisk hovedstad i mere end 800 år, hvilket ses gennem byens arkitektur.

Læs mere her: Foreløbigt program Andalucien.

 

 

Detaljer

Start:
22. oktober, 2018
Slut:
27. oktober, 2018

Arrangør

Historiske Huse
Telefon
+45 45 57 12 22
E-mail
sekretariat@historiskehuse.dk
Se Arrangør hjemmeside

« All Begivenheder