Julemarked på Rosenholm Slot

19. november, 2016 · 10:00 - 20. november, 2016 · 16:00

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Når man ankommer til julemarkedet vil man først kunne nyde den flotte slotsalle, der er pyntet op til julen med store juletræer. Når man nærmer sig det smukke slot og slotsområdet, vil man kunne dufte alle julens godter, og rigtig komme i julestemning.

Her vil man kunne gå på opdagelse blandet udstillerne der er fordelt rundt på de smukke områder, lige fra slotsparken, de storslåede slotssale, de rustikke rum i slotskælderen, til hestestalden der stadig viser hvordan hestene levede engang.

Julemarkedet har noget til alle; mangler man ideer til julegaverne, kan udstillere mere end blot inspirere en, da der er alt lige fra smykker, brugskunst, lækre vine, chokolade, lys, kunst, tøj m.m. Skulle tørsten eller sulten melde sig imens man går rundt og nyder julemarkedet, vil der også være rig muligheden for at få stillet trangen. Da der vil være julemad, specialiteter, varme og kolde retter og drikkelse.

Har man fået lidt godt til ganen eller maven, kan man rolig gå en ekstra tur og finde dette års nyheder til julepynten, da der vil være luksus julepynt, hjemmelevede nisser og meget andet. Derudover vil man også skulle vælge sit helt eget juletræ som skal med hjem til juleaften.

Underholdning kan vi også byde på; her kan man komme ud og få en træktur på juleponyer, tage en tur med modeltoget, lave dit eget julelys, og hjælpe julemanden og hans kone i deres værksted m.m.

Alt imens man går på opdagelse rundt på området og på slottet, ville man blive mødt af prinesser, som tager en med tilbage til barndommen. Det vil de gøre for dem der har set DR’s gamle julekalender ”Jul på Slottet”, for går man rundt på slottet vil man kunne genkende lokalerne, da de er blevet brugt til indspilningen af julekalenderen.

– Hele familien skal have en særlig oplevelse, og komme i den helt rigtige julestemning. Dette kan de gøre en eller flere dage på julemarkedet, hvor man i ro og mag kan gå fra bod til bod og hygge sig sammen med julensgodter og hente inspiration til den søde juletid, fortæller Claus Petersen forventningsfuldt.

– Julen er en særlig højtid for børnene, og har de ikke nået at få sendt deres juleønsker, har de muligheden for det da julemanden og hans kone er at finde. Der vil også være små nissebørn, prinsesser, muligheden for at køre en tur med damptoget og julemandens værksted.

Detaljer

Start:
19. november, 2016 · 10:00
Slut:
20. november, 2016 · 16:00
Pris:
kr.60
Hjemmeside:
http://rosenholm.dk/slotskalender/

Arrangør

Rosenholm Slot
Telefon
86 99 40 10
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Rosenholm Slot
Rosenholmvej 119
Hornslet , 8543 Danmark
+ Google Maps
Telefon
86 99 40 10
Se Sted hjemmeside

« All Begivenheder