Toft Kobber

Toft Kobber er en autoriseret vvs-virksomhed med mere end 35 års erfaring inden for blikkenslagerfaget.

Vores medarbejdere kommer før noget andet i vores opgaver. Hvis ikke de har det rigtige værktøj, løsning på opgaven og materialerne til rådighed, så kan de ikke yde deres bedste og levere den kvalitet vi ønsker i hver en samling.

Faktisk er det enkelt at gøre kobbersmedene glade og skabe de bedste arbejdsforhold for dem. Overordnet er kulturen, at vi taler og opfører os med respekt overfor hinanden og vores kunder/samarbejdspartnere. At vi skal have den fornødne tid til vores arbejde og vores høje vidensdeling på tværs igennem opgaver i +30 år.

Vores speciale er gammeldags kobberdækning, facadedækning og tagarbejde. Toft Kobber har udført mange smukke renoveringer af nedslidte skiffer-, zink- og kobbertage. Det er også et af vores specialer at indfarve den reparation, vi har udført, så den ligner det gamle, og man derfor ikke kan se, at noget er blevet udskiftet.

Vi samarbejder tæt med vores kunder og andre håndværkere og kan bygge og udvikle rigtig gode løsninger for de pågældende bygninger, der arbejdes på.

For os er det underordnet, om det er en villa, andelsbolig eller et slot, alle har mulighed for at få den gode kvalitet.

Det er vores mission at kunne være med til at sætte fremtidens standarder for det gode håndværk, inden for vores branche, ved at udbrede kendskabet til vores specialeområder.

Referencer:

Børsen, København – Nyt kobbertag og kviste

Fangetårnet, Frederiksborg Slot – Nyt kobbertag

Eremitageslottet, Lyngby – Udskiftning af øverste del af kobbertaget

Frederiksberggade 1, København – Udskiftning af kobbertag og seks kviste

Frederiksberg Rådhus – Udskiftning af kobber på rådhustårnet

Nordre kapel, Vestre Kirkegård, København – udskiftning af kobbertårn

Sankt Kathrina Kirke, St. Heddinge – Udskiftning af kobbertag på oxogon taget

Metropolkuplen, København – Udskiftning af kobbertaget

Vor Frelser kirke, Christianshavn – Udskiftning af kobbertag og nye kviste

Dansk Musik Konservatorium, København – Udskiftning af kobbertag.