Glarmester S.V. Iversen

S.V. Iversen har overtaget Byens Glarmester, som er en gammel traditionsbunden virksomhed, som lægger stor vægt på korrekt udførelse af de klassiske glarmesterdyder og bevaring af den danske kulturarv.

Firmaet har mangeårig erfaring med arbejde på klassiske bygninger, hvad enten der er tale om en fredet eller “blot” en bevaringsværdig bygning. De har derfor stor viden om, hvordan sådanne specialopgaver skal varetages og forsøger altid at finde den mest optimale kombination mellem æstetik og brugsmønster.

S.V. Iversen fremstiller, forhandler og monterer bl.a. forsatsrammer i klassisk udseende, samt har stor erfaring med reparation og kitning af vinduer, herunder restaurering med mundblæst og trukket glas, der er specielt velegnet til bevaringsværdige og fredede bygninger.

Virksomheden har egen snedkerafdeling, som kan hjælpe med reparation af dårlige vinduer og påtager sig gerne ansvaret for en komplet vinduesrenovering udført efter de traditionelle metoder, ligesom firmaet også har kompetencerne til at tage sig af de tilstødende opgaver der måtte opstå undervejs.

Glarmester S.V. Iversen
Klostergade 13
4900 Nakskov