Siciliens kulturskatte – foredrag ved kunsthistoriker Tine Kragh

19. marts · 16:30 - 18:30

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom med til en spændende eftermiddag, når kunsthistoriker Tine Kragh gæster Bygningskulturens Hus og fortæller om Siciliens kultur og kunstskatte torsdag d. 19. marts kl. 16.30 – 18.30. 

Tine arbejder og har arbejdet på diverse museer, blandt andet på Thorvaldsens museum og Kastrupgårdsamlingen som omviser og kunstformidler.​ Hun underviser på Folkeuniversitetet i København og leder af Højskolen på Sicilien. Derudover skaber hun kunsthistoriske rejser til Italien og har boet i perioder på Sicilien, blandt andet byen Mazara del Vallo.

Tine er selv kunstner og har udstillet i mange gallerier i Danmark, Frankrig og Italien – blandt andet i Vatikanet i Rom. Hun udfører også udsmykningsopgaver, og har blandt andet skabt en større udsmykning i Tivoli i København. Hun har arbejdet, studeret og har haft legatophold i Danmark og udlandet blandt andet: Klostret San Cataldo Amalfi, Fabriano, Marche. San Silvestro, Fundation Danoise. Paris og klostre i Danmark som Ørslev og Løgumkloster.

Efter foredraget inviterer Historiske Huse på et glas hvidvin og en let sandwich.

​Arrangementet koster 100 kr. pr. person, som betales kontant ved indgangen. Tilmelding venligst til sekretariat@historiskehuse.dk senest den 13. marts.

Detaljer

Dato:
19. marts
Tidspunkt:
16:30 - 18:30
Pris:
kr.100

Arrangør

Historiske Huse
Telefon:
+45 45 57 12 22
E-mail:
sekretariat@historiskehuse.dk
Hjemmeside:
www.historiskehuse.dk

Sted

Bygningskulturens Hus
Borgergade 111
København, 1300 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://bygningskulturenshus.dk/

« All Begivenheder