Siciliens kulturskatte – foredrag ved kunsthistoriker Tine Kragh

19. marts · 16:30 - 18:30

Indlæser Begivenheder

Kom med til en spændende eftermiddag, når kunsthistoriker Tine Kragh gæster Bygningskulturens Hus og fortæller om Siciliens kultur og kunstskatte torsdag d. 19. marts kl. 16.30 – 18.30. 

Tine arbejder og har arbejdet på diverse museer, blandt andet på Thorvaldsens museum og Kastrupgårdsamlingen som omviser og kunstformidler.​ Hun underviser på Folkeuniversitetet i København og leder af Højskolen på Sicilien. Derudover skaber hun kunsthistoriske rejser til Italien og har boet i perioder på Sicilien, blandt andet byen Mazara del Vallo.

Tine er selv kunstner og har udstillet i mange gallerier i Danmark, Frankrig og Italien – blandt andet i Vatikanet i Rom. Hun udfører også udsmykningsopgaver, og har blandt andet skabt en større udsmykning i Tivoli i København. Hun har arbejdet, studeret og har haft legatophold i Danmark og udlandet blandt andet: Klostret San Cataldo Amalfi, Fabriano, Marche. San Silvestro, Fundation Danoise. Paris og klostre i Danmark som Ørslev og Løgumkloster.

Efter foredraget inviterer Historiske Huse på et glas hvidvin og en let sandwich.

​Arrangementet koster 100 kr. pr. person, som betales kontant ved indgangen. Tilmelding venligst til sekretariat@historiskehuse.dk senest den 13. marts.

Detaljer

Dato:
19. marts
Tidspunkt:
16:30 - 18:30
Pris:
kr.100

Arrangør

Historiske Huse
Telefon:
+45 45 57 12 22
E-mail:
sekretariat@historiskehuse.dk
Hjemmeside:
www.historiskehuse.dk

Sted

Bygningskulturens Hus
Borgergade 111
København, 1300 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://bygningskulturenshus.dk/

« All Begivenheder