Siciliens kulturskatte – foredrag ved kunsthistoriker Tine Kragh

24. september, 2020 · 17:00 - 18:30

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom med til en spændende eftermiddag, når kunsthistoriker Tine Kragh gæster Roskilde Kloster og fortæller om Siciliens kultur og kunstskatte.

Tine arbejder og har arbejdet på diverse museer, blandt andet på Thorvaldsens museum og Kastrupgårdsamlingen som omviser og kunstformidler.​ Hun underviser på Folkeuniversitetet i København og er leder af Højskolen på Sicilien. Derudover skaber hun kunsthistoriske rejser til Italien og har boet i perioder på Sicilien, blandt andet byen Mazara del Vallo.

Tine er selv kunstner og har udstillet i mange gallerier i Danmark, Frankrig og Italien – blandt andet i Vatikanet i Rom. Hun udfører også udsmykningsopgaver, og har blandt andet skabt en større udsmykning i Tivoli i København. Hun har arbejdet, studeret og har haft legatophold i Danmark og udlandet blandt andet: Klostret San Cataldo Amalfi, Fabriano, Marche. San Silvestro, Fundation Danoise. Paris og klostre i Danmark som Ørslev og Løgumkloster.

Efter foredraget inviterer Historiske Huse på et glas hvidvin og en let sandwich.

​Arrangementet koster 100 kr. pr. person, som betales kontant ved indgangen. Tilmelding venligst til bente@ahlefeldt.dk senest den 10. september.

Detaljer

Dato:
24. september, 2020
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Pris:
kr.100

Sted

Roskilde Kloster
Sankt Peders Stræde 8E
Roskilde, 4000
+ Google Maps

Arrangør

Historiske Huse
Telefon
+45 45 57 12 22
E-mail
sekretariat@historiskehuse.dk
Se Arrangør hjemmeside

« All Begivenheder