Kursus: Interiørrestaurering. Marmorering & ådring

7. oktober, 2019 · 9:30 - 16:00

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Center for Bygningsbevaring i Raadvad byder i samarbejde med Kunstakademiets Arkitektskole velkommen til kursusrækken 2019.

Dette kursus giver indsigt i hvordan man kan istandsætte interiører i fredede –og bevaringsværdige bygninger med traditionelle metoder og teknikker. På to kursusdage er temaet marmorering og ådring, hvor man lærer at imitere forskellige marmortyper i både oliemaling og øllasur, samt ådring hvor man lærer at imiterer forskellige træsorter også i både olie og øllasurteknik.

Kursisterne får en kort teoretisk introduktion til teknikkerne sat ind i et historisk perspektiv og fortsætter derefter med at lære, hvordan man laver bundbehandling og derefter bygger malingslagene op et efter et.

Underviserne har kendskab til og har selv benyttet teknikkerne på en lang række fredede og bevaringsværdige ejendomme både ind- og udland. Malermesteren har bl.a. udført arbejder på Frederiksberg Slot og Slotskirke, Amalienborg Slot, Det Norske Storting, Kongeslottet i Oslo samt en lang række herregårde og private villaer og lejligheder.

Målet med kursuset er at deltagerne skal kunne se og vurdere ligenden arbejder på en mere indsigtsfuld måde fremover.

Der er mulighed for at tilkøbe en ekstra kursusdag som et supplement til denne dag. Den ekstra dag giver yderligere indsigt i og mulighed for fordybelse i de traditionelle metoder og teknikker.

Læs mere og tilmeld dig her. 

Detaljer

Dato:
7. oktober, 2019
Tidspunkt:
9:30 - 16:00

Arrangør

Center for Bygningsbevaring i Raadvad
Telefon
45 96 99 90
E-mail
info@bygningsbevaring.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Center for Bygningsbevaring i Raadvad
Raadvad 40
Kgs Lyngby, 2800
+ Google Maps

« All Begivenheder