Kursus: Brandsikring og tilgængelighed i historiske huse

20. februar, 2020 · 9:30 - 16:30

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Center for Bygningsbevaring i Raadvad byder i samarbejde med Kunstakademiets Arkitektskole velkommen til kursusrækken 2019 – 2020. Denne kursusdag fokuserer på brandsikring og tilgængelighed.

Brandsikring i historiske huse er et højaktuelt emne. Over 40 fredede ejendomme er brændt inden for de senere år – hvorfor skete det, og hvad kan man gøre for at minimere risikoen for lignende hændelser andre steder? Hvad er ejernes udfordringer i forhold til forsikringen, og kan man sikre sig med en brandstrategi? Kursusformiddagen giver et bud på, hvordan man kan foretage en projektgennemgang og brandteknisk dimensionering i samarbejde med en ingeniør, og kommer ind på myndighedernes håndtering og krav i forbindelse med restaurering eller genopførelse efter en brand i en fredet ejendom.

Tilgængelighed i historiske huse er også et emne, der bliver mere og mere aktuelt. Kursuseftermiddagen viser med udgangspunkt i cases udfordringer og løsningsforslag med tilgængelighed til fredede eller bevaringsværdige bygninger.

Læs mere og tilmeld dig dagen her. 

Detaljer

Dato:
20. februar, 2020
Tidspunkt:
9:30 - 16:30

Arrangør

Center for Bygningsbevaring i Raadvad
Telefon
45 96 99 90
E-mail
info@bygningsbevaring.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Center for Bygningsbevaring i Raadvad
Raadvad 40
Kgs Lyngby, 2800
+ Google Maps

« All Begivenheder