Julemarked på Børglum Kloster

25. november, 2016 · 10:00 - 27. november, 2016 · 17:00

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Kom med til julemarked på Børglum Kloster. De to sidste weekender i november (inklusiv fredagene) byder vi indenfor til julemarked i de private julepyntede stuer. Der er pyntet overalt på klosteret.

Café Vognporten er dekoreret med julestemning i hjerter og gran, mens lys og et yndigt krybbespil er stillet op i klosterkirken. Julemarkedet vil også byde på musik i år, hvor der skrues ekstra op for julestemningen, med hyggeligt nisseorkester i kloster gården samt en minikoncert i klosterkirken, der opføres alle dage med familiens døtre Anne-Marie og Benedicte Rottbøll.

I Østfløjen vil man kunne opleve boder i alle tre etager med en bred vifte af kunst, smykker, keramik, træskæring, dekorationer og meget mere. Hestestalden fyldes med spændende boder med alverdens delikatesser, øl, bjesk og meget mere.

Caféen vil i juleweekenderne servere dejlige retter med alt, hvad der hører til på et traditionelt julebord, men der er meget mere for ganen. Varme norske sveler pandekager og gløgg tilbydes også for de besøgende, og trænger man til ekstra lækkerier, er der mange fine lokale delikatesser.

Klosterbutikken, og de mange boder, kommer til at bugne med deres bud på julegaven, til hyggens højtid. Klosteret er også kendt fra den landsdækkende julekalender Ludwig og julemanden, der til dags dato den mest sete julekalender i dansk historie og som genudsendes i år.

Julemarked har åbent kl 10-17.

Entrépris:

Voksne 100 kr.
Børn (7-16 år): 50 kr.
Børn (0-6 år) gratis

Detaljer

Start:
25. november, 2016 · 10:00
Slut:
27. november, 2016 · 17:00
Pris:
kr.50 – kr.100

Arrangør

Børglum Kloster
Telefon
98 99 40 11
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Børglum Kloster
Børglum Klostervej 255 B
Vrå, 9760 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

« All Begivenheder