Jul på Strandet Hovedgaard

4. december, 2016 · 10:00 - 16:00

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Kom og se, oplev og smag på Nordfjends, når Ørslev Kloster byder indenfor til julehygge på Strandet Hovedgaard. I det daglige er Strandet Hovedgaard lukket for offentlig adgang, men i weekenden den 3. og 4. December vil alle døre i hovedbygning og længer stå åbne og byde velkommen til en weekend med oplevelser for både børn og voksne.

Det er de mange frivillige fra Ørslev Kloster, der i samarbejde med arbejdsrefugiet og ejerne af Strandet Hovedgaard står for julearrangementet. er meget engagerede omkring at sørge for, at rammerne er helt perfekte.

Det bliver fortrinsvist Nordfjends, der viser produkter frem og laver oplevelser for børn og voksne. Der vil blive solgt smukke juletræer og være spændende arbejdende stande og dejlig mad og drikke. Der bliver rig mulighed for at få julegaverne i hus – og den ekstra lille værtinde- eller adventsgave.

Ørum Kirke, der ligger lige ved siden af Strandet Hovedgaard, holder åbent begge dage og har søndag kl. 10.30 Højslev Skolekor med til gudstjenesten, ligesom der søndag kl. 12 vil være historiefortælling ved Bodil Hansen. Lige inden weekenden rundes af synges julen ind i kirken kl. 15.30.

Detaljer

Dato:
4. december, 2016
Tidspunkt:
10:00 - 16:00

Arrangør

Ørslev Kloster
Telefon
9753 8565
E-mail
oerslev-kloster@mail.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Strandet Hovedgaard
Strandetvej 47-49
Højslev, 7840 Danmark
+ Google Maps

« All Begivenheder