Åbent hus i ruinerne af Sparresholm

1. oktober, 2016 · 10:00 - 16:00

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
I 2013 brændte store dele af den fredede herregård Sparresholm - i dag, 3 år efter, står resterne stadig tilbage som en ruin. Nu har offentligheden en sjælden mulighed for at opleve ruinen og ikke mindst tankerne bag genopførelsen af mere end 400 års historie.

Alle bydes indenfor i selve ruinen samt til at opleve en udstilling ved ruinen, hvor hele projektet beskrives og illustreres og ”sanses”. Det at opleve projektet, baggrunden, fremtiden, visionerne og drømmene i virkeligheden midt i brandtomten vil være en fuldkommen unik oplevelse for de allerfleste.

Samtidig er dagen en enestående mulighed for at forklare om alle de spændende udfordringer ved at skulle genopbygge et fredet bygningsværk – et stykke umistelig dansk kulturarv.

Arrangementet er støttet af ”Byd Indenfor”-kampagnen under Realdania.

Der er parkering ved avlsgården. Mulighed for at købe kaffe/te, sodavand, let mad og kage.

ADGANG TIL RUIN ER PÅ EGET ANSVAR – Der udleveres sikkerhedshjelme i indgangen og der lukkes et begrænset antal personer ind i ruinen ad gangen på grund af sikkerhedsmæssige grunde.

NB!! Desværre er adgangsforhold for handicappede og dårligt gående ikke mulig pga. trappe og stillads, men adgang til have og gårdsplads samt udstilling er mulig.

Detaljer

Dato:
1. oktober, 2016
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
kr.20

Arrangør

Sparresholm

Sted

Sparresholm
Sparresholmvej 4
Holmegaard, 4684 Danmark
+ Google Maps

« All Begivenheder