Fuirendal Herregård udlejes

Herregården Fuirendal, som hører under Holsteinborg Gods, er en prægtig hovedbygning med et boligareal på godt 600 kvadratmeter fordelt på to plan. Ejendommen er fredet og er fuld af karakter og historie beliggnede i repræsentative og imponerende omgivelser.

Her er smukke stuer med paneler, højt til loftet og alt hvad der hører til i den eksklusive  hovedbygning fra 1609 bygget på hvælvede kældre fra middelalderen.

Furiendal ligger på Sydsjælland mellem Skælskør og Næstved i frie og smukke omgivelser og med en stor privat park omkring med skønne gamle solitairetræer, frugttræer med videre.

Planløsningen er med tre særdeles præsentable stuer i stueplan, køkken, spisekammer, depotrum med videre og kontor eller værelse, påklædningsværelse, badeværelse med mere. På første sal er talrige værelser, et badeværelse, som pt. er under renovering, og et ekstra toilet med videre.

Ejendommen kan således anvendes på mange forskellige måder efter lejers behov og ønsker. Den egner sig godt til bolig for en større familie, eller for blandet bolig / erhverv. De smukke rammer er lette at møblere både moderne og klassisk efter lejers ønske. For en virksomhed er det med til at skabe et særdeles præsentabelt image, og mange typer virksomheder vil kunne nyde godt heraf.

Nærmeste nabo er Fuirendal Kirke, som oprindeligt hørte til samme ejer. Fuirendal ligger nær Bisserup, Sandved og Karrebæksminde. De nærmeste større byer er Skælskør og Næstved.

Der er ved at blive indlagt fjernvarme.

Læs mere om Furiendal Herregård i fredningssagen.

Månedlig huseje: 26.000 kroner plus forbrug.