Strunge Jensen A/S Rådgivende ingeniører F.R.I

Strunge Jensen A/S består af en lang række ingeniører, konstruktører og tekniske designere, alle detaljeorienterede originaler, som gennem årene har beskæftiget sig med et utal af skæve og særprægede projekter, har særlig stor erfaring inden for fredet og bevaringsværdigt byggeri, evner at skabe helhed og overblik – og som også kan alt det andet.

Inden for fredet og bevaringsværdigt byggeri er der aldrig to løsninger der er ens. Strunge Jensen A/S er med til at sikre gennemarbejdede kvalitative løsninger, som ikke kun sikrer kulturarven og manifesterer sig i dag, men også på sigt. Ekspertisen inden for miljørigtige og energiøkonomiske løsninger i forbindelse med fredet og bevaringsværdigt byggeri er stor, og både bygningernes brugere og klimaet generelt er altid i fokus, fra projekternes indledende fase til den endelige aflevering.

Strunge Jensen A/S har bistået en lang række projekter inden for fredet og bevaringsværdigt byggeri gennem årene, både inden for vvs, el, ventilation og indeklima, konstruktioner, byggeledelse og bygherrerådgivning.

Referencer:

Strunge Jensen A/S Rådgivende ingeniører F.R.I
Stensbjergvej 1, 3
4600 Køge