Lynge Lynge Arkitekter

Lynge Lynge Arkitekter er en dansk tegnestue, som består af stifter Michael Lynge og Desislava Lynge. Tegnestuen beskæftiger sig med et bredt arbejdsområde inden for faget, herunder boliger, transformationer, bebyggelsesplaner, interiør og samarbejde med materiale producenter.

Lynge Lynge Arkitekternes kernekompetence er boligen. Boligen kræver en særlig nærhed og et tæt samarbejde med bygherre. Denne nærhed er en tilgang vi værner meget om. Vi har erfaring med at tætte og inkluderende samarbejder starter med god og grundig dialog. Brugerne er tit eksperterne og derfor via brugerinddragelse skaber vi ejerskab og indsigt for alle parter.

Tegnestuen arbejder for et byggeri baseret på bæredygtige materialer med æstetiske kvaliteter, som kan indgå i et ærligt og enkelt byggeri med sanselige oplevelser. Det tror vi, man opnår ved at forstå den kontekst og det materiale man bygger med, for så derefter at bygge videre på stedets og materialets præmisser.

Vores tegnestue er baseret på tætte og inkluderende samarbejder. Vi mener, at der skabes stærke projekter igennem et krydsfelt af forskellige fagligheder.

Lynge Lynge Arkitekter
Oremandsgaard Allé 2b
4720 Præsø