RUM A/S

RUM – tidligere kendt som Friborg og Lassen – tilbyder specialiseret rådgivning inden for restaurering, istandsættelse, ombygning og transformation af historiske bygninger.

Historiske bygninger kræver en helt særlig tilgang og kompetence. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte bygnings byggeskik og bygningsfysik og restaurerer, renoverer og transformerer med stor respekt og ydmyghed for de oprindelige rammer og detaljer. Vi har dybdegående erfaring med alle faser i arbejdet fra teknisk gennemgang, analyser og værdisætning til samarbejdet med Slots- og Kulturstyrelsen, fredningsnævn og kommuner.

Uanset størrelse på ejendom og opgave, så møder RUM jer med professionel rådgivning i øjenhøjde. Den tilgang ligger dybt i vores DNA. Vores udgangspunkt er altid jeres unikke bygning, jeres situation og de behov og ønsker, I måtte have. Som professionel samarbejdspartner ser vi det også som vores fornemmeste opgave at udfordre jeres ideer, så de bliver bedre. Derfor præsenterer vi jer sikkert også for muligheder, I måske ikke vidste eksisterede.

Med os på råd får I med andre ord sikkerhed for at træffe de rigtige beslutninger. Og sidst, men bestemt ikke mindst, så er vi på jeres hold hele vejen igennem projektet og sikrer, at I kommer trygt i mål. Skal vi samarbejde?

Referencer – fredede bygninger

Snaregade 5

Toldboden i Vejle

Amaliegade 11 A

Amaliegade 11 A, bad

Bredgade 24 m.fl.

Gråbrødre Torv 17-17A m.fl.

Kattesundet 18 m.fl.

Nybrogade 10

Ringsted Rådhus

Esajaskirken https://www.rum.as/projekter/esajaskirken-2

Christiansborg Slot, tårnet https://www.rum.as/projekter/christiansborg-slot

Arsenaløen https://www.rum.as/projekter/arsenaloeen

De grå Stokke, Nyboder https://www.rum.as/projekter/de-graa-stokke-nyboder-2

RUM A/S
Vesterbrogade 124B
1620 København V