Linjen

LINJEN A/S Arkitekter M.A.A. har mere end 40 års erfaring med restaureringsprojekter med speciale indenfor bevaringsværdige og fredede bygninger.

LINJENs tilgang til arkitekturen har rødder helt tilbage til tegnestuens oprindelse i starten af 1980’erne. Firmaet har siden etableringen udviklet sig kontinuerligt og arbejder konstant på at forbedre og optimere vores viden inden for arkitektfaget for derigennem at kunne levere en faglig korrekt og kompetent rådgivning på alle opgaver.

LINJEN behandler enhver opgave, stor eller lille, med samme grad af professionalisme.

Firmaet består af en god blanding af arkitekter og bygningskonstruktører – af erfarne og unge kræfter med forskellige fagområder, der arbejder sammen i et kreativt, engageret og dynamisk team.

Vi  har desuden altid 1-2 bygningskonstruktørpraktikanter i praktikforløb, da vi mener at koblingen mellem skolen og det private erhvervsliv er altafgørende for at sikre en fortsat høj faglig standard i den nyuddannede arbejdskraft.

Firmaet udfører alle former for arkitektarbejde fra bygherrerådgivning over projektering af nybyggeri til restaurering/transformation, indretning og design. Målsætningen er altid at levere et godt produkt i form af smukke og spændende bygninger i den nordiske tradition, som er godt indrettede og velproportionerede, og som har en tidsløshed, der gør, at de også er god arkitektur efter mange år.

Denne bredde i arbejdsområdet er yderligere udbygget og suppleret ved samarbejde med rådgivende ingeniørfirmaer og andre arkitektfirmaer, ligesom tegnestuen ofte udfører rådgivning for totalentreprenører.

Derudover har vi et mangeårigt og givende samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen og har god erfaring med at udføre det krævede materiale.

Flere af firmaets restaureringsopgaver er blevet belønnet med arkitekturpriser, f.eks. Bastian og Den gamle Arrest, begge i Horsens.

Referencer:

Linjen
Allégade 45
8700 Horsens