Linjen

LINJEN A/S Arkitekter M.A.A. indehaves af Mia Rahbek Andersen, Simon Christophersen, Jens Ole Laursen og Carsten Kronborg Olesen.

Firmaets tilgang til arkitekturen har rødder helt tilbage til tegnestuens oprindelse i starten af 1980’erne. Firmaet har siden etableringen udviklet sig kontinuerligt og arbejder konstant på at forbedre og optimere deres viden inden for arkitektfaget for derigennem at kunne levere en faglig korrekt og kompetent rådgivning på alle opgaver. Firmaet behandler enhver opgave, stor eller lille, med samme grad af professionalisme.

Firmaet består af en god blanding af arkitekter og bygningskonstruktører – af erfarne og unge kræfter med forskellige fagområder, der arbejder sammen i et kreativt og engageret dynamisk team.

Der er desuden altid 1-2 bygningskonstruktørpraktikanter, da de mener at koblingen mellem skolen og det private erhvervsliv er altafgørende for at sikre en fortsat høj faglig standard i den nyuddannede arbejdskraft.

Målsætningen er at levere et godt produkt i form af nutidige, smukke og spændende bygninger i den nordiske tradition, som er godt indrettede og velproportionerede, og som har en tidsløshed der gør at de også er god arkitektur efter mange år.

Firmaet udfører alle former for arkitektarbejde fra bygherrerådgivning over projektering af nybyggeri til restaurering/transformation, indretning og design.

Denne bredde i arbejdsområdet er yderligere udbygget og suppleret ved samarbejde med rådgivende ingeniørfirmaer og andre arkitektfirmaer, ligesom tegnestuen ofte udfører rådgivning for totalentreprenører.

Flere af firmaets restaureringsopgaver er blevet belønnet med arkitekturpriser, f.eks. Bastian og Den gamle Arrest, begge i Horsens.

Referencer:

Linjen
Allégade 45
8700 Horsens