Brightr Group LED

Brightr Groups passion er at arbejde med lys og belysningsløsninger. Firmaet bringer både leverandørernes teknikere, designere og laboratorier i spil, når der skal findes de bedste løsninger til kunderne.

Eksisterende lamper/armaturer skal ofte bibeholdes i fx. fredede bygninger, hvor de er indpasset i arkitekturen og en del af et helhedsindtryk og vigtige for fredningsværdierne. Brightr Group tilpasser derfor moderne teknologi til de historiske bygninger og foretager f.eks. elektrisk ombygning af historiske lysekroner. I processen er det væsentligt at huske CE mærkning, samt myndighedskrav. Derfor er Brightr Group i løbende kontakt med myndighederne for at sikre, at alle regler er overholdt.

Brightr Groups erfaring er, at der typisk opnås en energibesparelse på mindst 70% ved overgangen til LED baseret lys – alene målt på de direkte omkostninger på elregningen. Dertil kommer fordele ved drift og vedligehold, hvor der skal skiftes pærer langt mindre.

Brightr Group har konsulenter på både Sjælland, Fyn og i Jylland

Brightr Group betjener normalt kun erhvervskunder, men som medlem af Historiske Huse tilbydes medlemmerne ekstraordinært – og ved at oplyse medlemsnummer – adgang til Brightr Groups erfaring og ekspertise – med 10% rabat på standardprodukter, og 30% rabat på rådgivningsydelser

Brightr Group LED
Bakkekammen 4
2700 Brønshøj