Bruun Bevaring & Restaurering ApS

Bruun Bevaring & Restaurering ApS blev stiftet i oktober 2016 af Nicolaj Bruun Knudsen & Natasja Bruun Knudsen. Virksomheden er vokset hurtigt og beskæftiger i dag 8 ansatte. Virksomheden har kun fag-stolte håndværkere ansat, der går op i deres arbejde. Hos Bruun Bevaring & Restaurering tror man på, at en god stab er kernen i et godt firma og medarbejderne har kendt hinanden i mange år. Deres mange årige erfaring gør, at der kan leveres en høj standard.

Firmaet varetager alle former for tømreropgaver med speciale indenfor restaurering og bevaring af gamle huse og bygninger og løser opgaver både for private samt i erhvervsmæssige sammenhæng. Det kræver både materialekendskab og håndelag at lave flotte løsninger Bruun Bevaring & Restaurering ApS 

Firmaet har eget værksted, hvilket gør, at de også kan løse specifikke opgaver for dig.

Det betyder meget for firmaet, at have tæt dialog med kunderne under processen. Derfor er det hos Bruun Bevaring & Restaurering ApS også tømrermesteren selv som kommer ud og laver aftalerne med kunden. Firmaet gennemgår grundigt dit projekt og sørger for hele tiden at holde dig underrettet under processen. Dette gøres for at “lette” processen for begge parter. 

Referencer: 

  • Øxnebjerg Vindmølle, Odensevej 119 A, som blev fredet i 2017.
  • Restaurering af vinduer på Østre voldgade, 7000 Fredericia.
  • Restaurering af vinduerne i Orte Kirke, Orte Byvej 16, 5560 Aarup.
Bruun Bevaring & Restaurering ApS
Nygårdsvej 2
5610 Assens