Særrundvisning i Lille Mølle på Christianshavn

28. maj, 2021 · 15:00 - 17:00

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

På trods af at det er mange år siden at Lille Mølle på Christianshavn var hjem for det selskabelige, kreative og rejselystne ægtepar Johanne og Ejnar Flach-Bundegaard, er det som om, festen ikke er forbi. Kom med på særrundvisning og få en helt unik oplevelse!

Nænsomt, personligt, og med en masse humor og kærlighed indrettede parret det ottekantede møllehus. Indretningen kan bedst beskrives som klassisk nationalromantisk almuestil, tilsat personlige, kuriøse og kitschede fund fra hele verden. – Og tænk det står så godt som uberørt fra den gang hjemmet blev skabt i begyndelsen af 1900 tallet.

Tanya Schlier (efterkommer og formand for fonden) har tilbudt en særlig rundvisning til The Danish Club.

Glæd dig til en vidunderlig oplevelse i den labyrintiske bolig på 5 etager med stuer, værelser, huler, hemmelige rum og vinbryggeri – fyldt med genstande som viser ægteparrets interesser og foretagsomhed. Hør om møllens historie, festerne og gæster, og livet set i lyset af det 20. århundredes historie, at det næsten bliver svært at forlade møllen igen!

Som medlem af Historiske Huse får du 50% rabat på medlemskab af The Danish Club det første år – kontakt os for rabatkode på sekretariat@historiskehuse.dk

« All Begivenheder