Unikt fredet byhus i hjertet af Aalborg

210 kvadratmeter med mere end 200 års levende historie

En bolig, hvor historiens vingesus mærkes i hvert et hjørne. Fjordgade 2 byder på et hjem, der er fyldt med karakter og sjæl. Dette byhus, beliggende i Aalborgs pulserende centrum blev i 1975 totalrenoveret og har siden været ejet af den tidligere stadsarkitekt i Aalborg Kommune, som var med til at udvikle byen og især dette område.

Med sine 210 bruttokvadratmeter inkl. port tilbyder denne ejendom fra 1800, en sjælden kombination af rummelighed og charme. Her kan du skabe et moderne hjem, der respekterer fortidens æstetik og kvalitet. Ejendommen er fredet udvendigt, hvilket blandt andet betyder, at der ikke betales grundskyld.

I den smukke port mod Fjordgade finder du en mindre parkeringsmulighed og et lille indhegnet grønt fællesareal samt eget cykelskur. I stueetagen et stort værelse (evt. butikslokale) mod gaden og et mindre mod haven. Dertil en fin entre og et toilet.

I husets hjerte på 1. sal befinder sig et hyggeligt køkkenalrum og en stor stue med pejs samt et badeværelse. På 2. sal to værelser med adgang fra repos samt et toilet, hvilket fuldender hjemmets funktionelle indretning. Denne ejendom er en oase i byen, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagens travlhed og nyde familielivet i et hjem, der fortæller en unik historie.

Pris: 5.495.000 kr.

Se mere på: https://www.estaldo.com/listing/285c946f-3541-4959-8f42-c11ba7065351

Kontakt: Jesper Hjort Svensson på jesper@cervus.dk  eller mobil: 27 53 80 07