Klassisk lejlighed med fantastisk beliggenhed og flot udsigt i Haderslev

Lejligheden er beliggende på 2. og 3. sal i en fredet bygning tæt på det maritime miljø i Haderslev, og med udsigt til Haderslev Kaserne og Restaurant Ridehuset fra lejlighedens 1 sal.

Til ejendommen hvor der er 5 ejerlejligheder i forskellig størrelse hører en lille gårdhave, og parkeringsmulighed for beboere.

Lejligheden ligger højt og ugeneret, og specielt fra 1 salen uden overfor liggende bygninger. Det giver et flot lys hele dagen og fri udsigt over den smukke Haderslev by.

Lejligheden er under renovering, og køber skal selv færdiggøre resten. Stilmæssigt fremstår lejligheden klassisk, med højt til loftet, fransk altan med dobbeltdøre. Lejlighedens 1 sal fremstår med nye massive plankegulve i Eg, og rummer et stort centralt rum, tænkt som et kombineret køkkenalrum/stue. Alle installationer til et nyt køkken er etableret med mulighed for kogeø.

Lejlighedens nederste etage er indrettet med et ældre badeværelse, og delvist demonteret køkken samt en stor flot værelse/stue.

Ejendommen er fra 1851 og fremtræder markant og i flot stand med løbende vedligehold. I 2010 er alle udvendige facader renoveret for et større millionbeløb og fremtræder helt unik med sin egen specielle historie, og mange spændende detaljer.

En meget spændende bolig i hjertet af Haderslev. Det er gode indkøbsmuligheder med slager Vollstedt som en af de nærmeste naboer, og en Rema 1000 butik tæt på.