Fredet gård i Voldtofte sælges

I Voldtofte, på Voldtoftevej 8, ligger denne unikke ejendom med to separate boliger, der lever op til de krav, som stilles til en moderne og funktionel bolig af familien med børn, som har behov for plads, eller for to familier, som ønsker at bo på samme matrikel, men i hver sin bolig.

Den firlængede hovedbygning har 215 kvadratmeter  beboelse samt 540 kvadratmeter udhusbygninger fordelt på tre længer. Den rummer stort bryggers med flisegulv og god bordplads, hvorfra der er adgang til to gode værelser og det ene badeværelse med bruseniche. Fra bryggerset er der yderligere adgang til stort køkken i åben forbindelse med opholdsstuen. Fra denne stue er der adgang til entre og soveværelse samt to stuer en-suite til den fine spisestue og eventuelt børnenes multirum, da der fra den bagerste stue er adgang til to værelser. Ved den fine stue er der endvidere adgang til yderligere et badeværelse.

Bag ejendommen ligger en separat bolig på 140 kvadratmeter, som har tilkørsel på siden af hovedejendommen, så man dermed ikke skal igennem gårdspladsen, og der er god mulighed for lejeindtægt eller for at drive erhverv. Boligen rummer en pæn entré med adgang til værelse, gæstetoilet samt husets køkken med god bordplads. Fra køkkenet er der adgang til spiseafdelingen, stort soveværelse, badeværelse samt husets hyggelige stue med pænt parketgulv og synlige bjælker i loftet. Fra stuen er der udgang til den del af haven, som denne bolig benytter.

Den store gårdsplads har gode parkeringsfaciliteter  og rig mulighed for at etablere terrasser, hvor solen og gårdmiljøet kan nydes i fulde drag. Haven er anlagt med græs samt et par hyggelige terrasser.

Selve Voldtofte er en hyggelig lille landsby, hvor man kan nyde stilheden og leve tæt på naturen kun fire kilometer fra  Haarby og Glamsbjerg By, som har indkøbsmuligheder og skoler. Når man skal på langtur er der kun 20 minutters kørsel til motorvejsnettet over Fyn.

Pris: 995.000 kroner.

Læs fredningssagen