Forpagterbolig på Næsbyholm Gods

UDLEJES

I daglig tale er det Forpagterboligen, som nu kan lejes. Den ligger på godsets område i de historiske rammer, og indeholder en virkelig skøn bolig på 281 m2. De ca 200 m2 ligger i stueplan, og resten på 1. sal.

Omgivelserne er fantastiske, og det er huset også. En vidunderlig atmosfære, dejlige proportioner og super hyggeligt. Masser af lysindfald og gode rum.
Her er bl.a. et særdeles lækkert stort nyindrettet køkken/alrum – med nyt køkken og en super god stemning. Herfra er der udgang til en terrasse og et lille vestvendt haveareal, som hører til lejemålet.

Endvidere er her flere gode stuer / hjemmekontor / værelse m.v. og et dejligt badeværelse i stueplan, samt 3 værelser og 2 badeværelser på 1. sal. Smukke rammer, som er lette at indrette til et særdeles dejligt hjem – Se venligst plantegningen.

Næsbyholm ligger fredfyldt og ualmindelig smukt i vidunderlig natur, omgivet af sine egne arealer, på Midtsjælland. Her er en helt særlig rolig stemning, med en god blanding af historiens vingesus, smukke bygningsværker og nutidens velfungerende faciliteter.

Geografik er vi på den østlige side af Tystrup Sø, tæt på Sorø, Ringsted og Glumsø.

Type: Villa
Leje pr. måned(plus forbrug): 13.500
Boligareal: 281 m2
Depositum: 40.500
Forudbetalt husleje: 40.500

Kontakt Pernille Sams for spørgsmål på 48 21 91 21