Gaihede, ingeniører og arkitekter

Gaihede, ingeniører & arkitekter, er specialister i rådgivning omkring renovering og udvikling af både beboelses- og erhvervsejendomme. Firmaet har erfarne arkitekter med speciale i fredede og bevaringsværdige bygninger.
Gaihede styrer både renoveringer og restaureringer med respekt for ejendommens historie, samtidig med at bygningen opdateres, så den passer til beboerens og brugernes behov.

Gaihede:

  • lægger vægt på at sikre, at bygherre oplever tryghed i alle faser af renoveringen og får sine ønsker opfyldt, samtidig med at ejendommens originale æstetiske udtryk bevares.
  • har blik for helheden og erfaring i dialog med myndighederne. Det sikrer et gnidningsfrit forløb og et godt resultat.
  • leverer gennemprøvede og sikre løsninger, og varetager bygherrens interesser gennem alle projektets faser, fra ide til færdigt resultat.

 

Udvalgte referencer:

Ejendom fra 1799 på Hjørnet af Nikolajgade og Dybensgade i det oprindelige København
Denne 222 år gamle ejendom et par hundrede meter fra Holmens Kirke har overlevet brande og bombardementet af København i 1807. Vi har sikret og opdateret ejendommen.

AB Boyesgade  – Klassisk rød murstensbygning på Vesterbro – opført af Typografernes Stiftelse i 1903. Renoveret flere gange med os som rådgiver.

EF Kastelsvej 9 i København K – ældre etageejendom bygget 1891.
Tag- og vinduesrenovering og energiopdatering.

Bernhard Hertz Guldvarefabrik i Store Kongensgade i København
Fra gammel guldvarefabrik til eksklusive boliger. Efter mere end et århundrede som erhverv og senest advokatkontor er de fredede bygninger fra 1887, Bernhard Hertz Guldvarefabrik, ændret til otte eksklusive ejerlejligheder. Vi stod i spidsen for projektet.

AB Njal L Saga A på Islands Brygge i København
En af de største og ældste karréer på Islands Brygge totalrenoveret med respekt for fortidens æstetik og nutidens behov

Gaihede, ingeniører og arkitekter
Trekronergade 146 H
2500 Valby